mandag 31. august 2009

Andre veiedag. 2 uker.

Ja, nå har det gått 2 uker, og det var tid for veiing igjen.
Mi vekt var veldig snill med meg syns jeg, for jeg har skeia ut litt i helga. Men likevel var det et kilo mindre nå enn forrige mandag. Det vil si at jeg har gått ned 2,2 kilo, og har 3,5 kilo igjen til målet mitt før jul! Dette går jo i rasende tempo!!

Jeg forventer ikke at det skal fortsette i like stort tempo som nå. Men det er nå sånn at man ofte går ned mest i starten. Noe væske forsvinner, men også litt fett.

Jeg har også denne uka klart å spise regelmessig, ca hver 3-4 time så lenge jeg er våken. Det er fremdeles ei utfordring med middagsmaten når jeg jobber nattevakter. For det er jo ved middagsbordet familien samles, og jeg syns jo det er så koselig. Og maten lukter jo så godt, selv om jeg akkurat har stått opp til middag. Men magen slår litt krøll på seg når den får kjøtt eller fisk og poteter til "frokost"... Og så er det jo dette med at vi ofte poengterer for ungene at de skal spise det vi har til middag. Hører nok av "skrekk-eksempler" på familier som lager 2-3 forskjellige middagsretter for å tilfredsstille alles krav og ønsker. Derfor vil ikke jeg være en som skal snu på reglene etter som det passer meg. Pedagogikk er ikke alltid lett. "Just do as I say, don't do as I do" funker dårlig... Her må det være "Practice what you preach".
(slo visst veldig over på Inglish'en her på mandagsmorra'n...hehe)

Ellers skeia jeg ut i helga, både med litt godis og potetgull, og en stor søndasmiddag. Hadde invitert gjester til middag, og serverte treretters og vin. Og da hadde jeg ingen planer om å sitte og pirke i maten. Nå er det ikke ofte vi inviterer til "stormiddag", så da er det lov å kose seg også. Jeg skal jo leve midt oppi denne slankinga. Så da ble det både fløtepoteter, og to gode glass med rødvin. OG kake til dessert.
Men det var èn dag. Nå er det tilbake til hverdagen igjen.

Trimmen sliter jeg fremdeles med å få bakt inn i timeplanen... Og denne neste uka blir hektisk. (masse jobb, og mannen er borte nesten hele uka)
Men det går jo rette veien. Så da er det vel bare å fortsette! :-)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med vekttap! Her har nok 2-3 kilo forsvunnet bare siste døgn, og helt ufrivillig. Har spydd som en gris og ikke klart å få ned en matbit. Kan IKKE anbefales!

    SvarSlett