mandag 17. august 2009

Første dag...

Jaja, så var første dag straks over...
Syns dagen har gått bra, til tross for bursdag her i huset.
For å "bøte" litt på kakespisinga til kvelden, valgte vi en kalorifattig middag i dag. (veldig godt at vi begge to ønsker å gå ned i vekt, og er enige om å velge lette matretter) Lagde grønnsakssuppe til middag, og hadde noen grove rundstykker til. Og klarte å nøye meg med et lite kakestykke, samt masse frukt. (SUPER idè når man arrangerer selskapet selv: Fruktfat!)

Har spist flere små måltider i dag, og har valgt sunn mat. Litt frukt til mellommåltid, og som erstatning til kakespising. Hadde skritteller på meg, men glemte å bytte den over da jeg skifta klær til kaffebesøket. Hadde nesten 6000 skritt til da. Nådde neppe helt opp til 10.000, men det har likevel blitt en del gåing innomhus likevel.
I morra skal jeg prøve å få lagt inn en trimtur også.

2 kommentarer:

  1. Oi du har vært flink! Dette gikk jo utrolig bra! Det er kjekt at mannen din er med på dette. Lettere når man er to. Men uansett så må man være streng med seg selv. Og det er jo gøy å slanke seg når man vet at det BLIR resultater av det!

    SvarSlett
  2. Min første dag, begynte med å gå en tur, på ca 2500 skritt. Så gikk jeg en tur litt senere, på samme. Til slutt så gikk jeg en lang tur på 8000 skritt. Det tilsvarer vel en rundt 4 km tenker jeg. Har hatt et ekstremt søtsug i dag, jeg har vært vant til å spise mye søtt. Jeg har redda meg med en pose mandler. Og en ananas. Gud å godt det var hehe.. men ble litt sår på tunga av den ananasen. Men fersk ananas, ingenting som slår den. Men man skal vel ikke ha så mye søt frukt heller skal man det tro...?
    I morra tidlig så skal jeg gå en del km til barnehagen til Ingrid. Skal gjøre et forsøk. Men pga ryggen min så har jeg med meg min far som "krykke" i tilfelle det går galt hehe..

    SvarSlett