søndag 16. august 2009

Skritt teller

Et av mine krav til meg selv, er at jeg skal gå minst 10 tusen skritt hver dag, det er minstekravet til meg selv, om jeg skal klare dette. Har kjøpt en Silva skritt teller, som er den mest nøyaktige på markedet. Den er enkel å bruke, og den teller både skritt og distanse.
Her kan man kjøpe den. www.skritteller.no

4 kommentarer:

 1. Hmm...kanskje jeg må blåse støv av skrittelleren min også? Har jo en liggende. Hadde vært artig å sammenligne hvor mange skritt vi går hver dag :-)

  SvarSlett
 2. Sånn bare for å skryte litt, så har jeg gått til Hinnstein og Vardheia i dag. Uten skritteller, men det er garantert over 10.000. Bli med en dag da! Jeg går stort sett alene, for ingen andre gidder. ;o)
  (Tar dere den, eller?)

  SvarSlett
 3. Blir GJERNE med... bare jeg slipper å ha minstemor i bæremeis. DET blir for tungt for min utrente kropp... Så hvis vi finner noen felles fridager i turnusene våre, blir jeg med.

  SvarSlett
 4. Legger dette innlegget her jeg, jeg startet dagen med å gå 12 000 skritt! gikk opp i barnehagen med Ingrid, og det er ned av et fjell, ned i en dal, og opp på et nytt fjell igjen. Det gikk en time opp og en time tilbake. 7 km en vei var det vel ca. Veldig stolt av meg selv! og skal gå i kveld også. Så jeg ser ut til å at jeg kommer til å ha minimum en times gange hver dag. Det er bra!

  SvarSlett