torsdag 17. september 2009

Fjerde uke...

Ser ut for at vi gikk på en liten "svak" periode samtidig Ingunn... Jeg glemte faktisk å veie meg på mandag, men var en sniktur på vekta på søndag... Og det så ikke bra ut... Har vel gått OPP ca en halvkilo eller deromkring... :-S Men det er ikke ufortjent altså... (har blitt litt godis-spising midt i uka, og har ikke vært flink å spise ofte nok...)
Og så er det disse nattevaktene da... Da blir det litt krøll med når jeg spiser hva... (Middag til "frokost" når jeg står opp og sånn...)

Jeg må fremdeles konsentrere meg veldig om å spise hver tredje time. Jeg har lett for å "glemme" å spise, og da kommer det enorme søtsuget på ettermiddagen og kveldene.
Og så må jeg få strukturert meg litt bedre, så jeg finner rom til trim... Er jo faktisk medlem av Friskhuset, såååeeehmm...

Ellers har jeg vært flink å IKKE spise snop på nattevaktene. Selv om de andre nattevaktene har hatt med seg poser med godis, så har jeg klart å styre unna. Det er en liten bragd i seg selv. For det er veldig fristende med søtt på natta når trøtten kommer, og energinivået daler litt...

Men jeg har aldeles ikke gitt opp! Jeg SKAL ned mine kilo før jul!

Snuser litt på den der vektklubben på VG da...

Hanne - du har vært kjempeflink! Stå på!

Tone - hvordan går det med deg?

Ingunn - vi SKAL klare dette! Nå er vi jo flere her inne også, og sammen greier vi det! Uansett hvor "desperate" vi blir ;-)

3 kommentarer:

 1. HanneLine, jeg snuser litt på vektklubben på vg jeg også. Syns det virker som om mange har gått ned der. Ja vi skal klare det! jeg er allerede igang igjen å spise lavkarbo/ketose. Frem til jeg bestemmer meg for å bytte kostholdsfilosofi, så blir det lavkarbo/fedon lindberg. Har jo kommet så inn i det også nå at der blir vanskelig å plutselig kutte ut fettet istedet for å spise det.

  SvarSlett
 2. Ja, hva som er "rett" og "ikke rett" er vanskelig... Men jeg tror man må se langsiktig på det, og tenke på hva man kan leve med på lang sikt. Alle klarer å gå på en diett en kort periode. Men hva gjør man når man når matchvekt? Går man tilbake til gamle vaner igjen (og fyker opp i vekt igjen), eller skal man holde på den "dietten" man har valgt ut... Det er der jeg VET at jeg ikke klarer meg på lavkarbo... Så da har jeg mer tro på vanlig mat i passelige mengder. OGSÅ litt godis eller snacks. Jeg vil ha lyst å kose meg litt innimellom også, og heller "leve" meg ned i vekt. Ikke bråslanke meg... hvis du forstår forskjellen... Det er det eneste håpet jeg har for varig vektnedgang.

  ...men så er man jo ei utålmodig sjel også da, så man har jo lyst å gå ned masse, og det helst i går...

  SvarSlett
 3. Vektklubben gjennom Vg kan anbefales dersom man ikke ønsker å gå på kurs/eller ikke har mulighet til det. Og det er jo endel billigere enn nettkurs gjennom Grete Roede som koster det samme som vanlig kurs...
  Hanne;jeg har jo bare nettopp tat meg selv i nakken og vært streng med meg selv...så jeg har jo ikke veid meg eller noe enda,men jeg har vært superstreng med meg selv og veier brødmat til frokost,lunsj og kvelds sånn at det blir rett mengde. Så spiser jeg "sunne" pålegg og bryter på med agurk og paprika på maten sånn at det ser mer fristende ut;)
  Det er med stolthet jeg kan meddele at jeg ved flere anledninger har vært fristet til å spise mer,men har sagt til meg selv at det er nok!
  Problemet her i huset er vel heller mannen,som driter en lang marsj i det som er passe mengder mat og rett mat,og det gjør det litt vanskelig...men jeg skal klare det!
  Og det at jeg spiser sunnere er jo positivt for hele familien,for da er det mer frukt og grønt i huset;)
  Lykke til videre!

  SvarSlett