torsdag 17. september 2009

Ny kostholdsfilosofi?

Jeg gikk for lavkarbo-trodde jeg. Så gikk jeg inn på lavkarbo.no og spurte om råd, men der fikk jeg beskjed om at jeg var nødt å velge meg en kostholds filosofi innen lavkarbo, for de var visst mange. ketose, ketollyse, fedon, atkins, og gud vet hva... så ble det plutselig veldig komplisert!
Så ga jeg faen rett og slett noen dager. Men nå er jeg påan igjen. Og har IKKE turd å veie meg. Så jeg skriver ikke noe her før jeg har veid meg igjen etter en ny uke med lavkarbo. Men jeg tror at jeg må studere litt på grete roede ja. Den funker faktisk slik jeg kan se det. Er så mange nå som går på den at jeg er nødt å prøve tror jeg. Men foreløpig så har jeg skapene fulle av lavkarbomat, og masse rare meltyper å lage lavkarbo brød av. Så jeg får prøve en runde til!
Nei jeg har ikke gitt meg. Og de 5 kiloene SKAL vekk før jul. Men har en følelse av at de siste ukene før jul kommer jeg til å virkelig ta helt av av redsel for å ikke ha oppnådd målet mitt. Ser det for meg at jeg løper gatelangs haha... helt hysterisk og hesblesende.
Et annet problem for meg har vært TRIMMEN. Jeg får ikke trim fordi jeg har en utrolig redsel for å gå alene. Ja man kunne jo tro det. Jeg må skaffe meg en sånn ipod eller noe. Har faktisk en telefon med radio men hvor har jeg lagt fra meg headsettet? det er borte! noen som har liggende et headset til nokia de IKKE bruker? give it to me!

Jeg har også tenkt å skrive litt på kalenderen som henger på veggen om mine trimplaner. Og så, har jeg tenkt på, at jeg har jo ikke bil på dagtid men har fått timer hos fysioterapeuten tirsdager og torsdager og det er alså en 4 km å gå ned der hver vei. Så da har jeg alså lagt inn en tvungen trimrunde. Så det er ståa her hos meg!

1 kommentar:

  1. Jeg kan veldig lite om lavkarbo, og hva som er forskjeller på det ene og det andre. Så jeg kan desverre ikke gi deg noen råd.
    Men har også prøvd meg på Grete Roede, og har god erfaring med hennes filosofi. Så jeg heller jo mot den da. "Vanlig" mat i riktige mengder...
    Du trenger vel ikke følge lavkarbo-diett, selv om du baker lavkarbo brød, og spiser noen matretter med lite karbo...? Men det er kanskje vanskeligere å beregne kalori-innholdet i brødene da kanskje? (Grete Roede "teller" kalorier...)

    Jeg er sikker på at du når målet ditt uansett hva du velger!

    SvarSlett