søndag 3. januar 2010

Det er aldri for sent å begynne på nytt

Jeg kan bare si at jeg er den sløveste av de sløve når det gjelder slankingen. Men jeg gir aldri opp for det. Forskjelige ting som skjer i livet gjør at man bare ikke klarer den selvdisiplinen. Men jeg begynte i jula på noen Herbalife shaker, fordi naboen min driver med det og jeg tenkte why not, bytte ut et måltid eller to med en shake. Bedre med en shake enn ingenting, for da får man jo igjen forbrenningen når man spiser litt oftere. Så jeg begynte i  jula med det, og jeg gikk ned en kilo fra beg av desember og fram til jul.

I tillegg nå har jeg fått xenical av legen, fordi jeg har gått opp den siste mnd før jul alt for mye i forhold til det som er normalt. Jeg har alså hatt ekstrem lav matlyst, og enorm vektoppgang. Det har noe med noen tabletter jeg tar, så jeg skal nå slutte med de. Pga min pysete spising så vil nok magesekken min ha skrumpa inn litt, så om jeg får tilbake matlysten så kan det hende jeg ikke klarer å spise så mye. Heller flere små måltider enn få store.

Jeg ble målt med en vekt/scanner, som måler hvor mye vann, muskler og fett jeg har i kroppen. Det ble fylt ut et skjema, og jeg skal igjen ta det skjemaet om et par måneder og se hvordan det står til med kroppen min. Gleder meg til det da. Så jeg er igang igjen!

2 kommentarer:

 1. Kjempebra Ingunn!
  Jeg har hatt en tøff høst sjøl (uten at jeg vi gå inn på det her), hvor slankinga var noe av det første jeg måtte innse at jeg ikke klarte med akkurat der og da.
  Men nå er jeg klar for å sette strek over fjoråret, løfte blikket, og brette opp armene!
  Har tatt "slankefri" i jula, og har virkelig kost meg med akkurat det jeg har hatt lyst på. Så nå er jeg passelig matlei, hehe...
  Gleder meg til lettere og sunnere matretter framover nå. Kjenner meg passelig daff i kroppen etter all denne julematen (og snopet).
  Neste tirsdag (altså 12. januar), starter faktisk både jeg og min kjære på Grete Roede-kurs. Og jeg gleder meg faktisk! Så nå gjelder det å klare å stokke om litt på hverdagsrytmen, og finne plass til litt trim og trening, for vi er nok blitt noen sofagriser begge to. Jeg kjenner jo litt til Grete Roede fra før (har gått to kurs før), men nå skal det visstnok være et litt nytt kursopplegg fra i år. Men jeg vet i alle fall at man ikke trenger å løpe rundt og kjøpe inn masse "spesialmat".

  Dette skal vi klare Ingunn! Vi skal fremdeles kose oss med nye slanke kropper til sommer'n ;-)

  SvarSlett
 2. Lykke til videre! Jeg vil gjerne følge med mot målet! Du er velkommen til å ta en titt i min vekt- og helseblogg som jeg har link til på hovedbloggen min.

  SvarSlett