fredag 29. januar 2010

Ny vektoppdatering.

Har jo helt glemt å oppdatere her inne... For jeg har ingen grunn til å skygge banen.
Ned 0,7 kilo forrige uke, og har totalt gått ned 2,9 dette året! *Stolt*

Er fremdeles kjempeoverraska over at vekta daler, mens jeg sitter og trøkker i meg mat hele dagen *ler* Sliter enda med å få i meg "nok" i følge Roede-metode. Men prøver i alle fall å spise ofte nok... (max 3-4 timer mellom hver gang jeg spiser)

Ja, og så har jeg faktisk benytta meg av Friskhuset-medlemsskapet mitt noen ganger også. :-) I går var det spinning igjen. *puust-peeees* Hjelpes det er tungt altså! Men det kommer vel av at formen min er helt på bånn. Men nå gjør jeg i alle fall noe med det da :-)
Har kommet fram til at det aldri "blir tid" til trening. Det må jeg bare TA meg tid til. Så jeg har bestemt at mandag og torsdag er Friskhuset-dager for min del. Da er det spinning begge dagene, og om jeg ikke rekker den timen, så kan jeg trene fritrening på sykkel/tredemølle og med apparater. Fikk meg jo sånn flott iPod til jul, så da skulle musikken være null problem.

Som uhemma sjokoman må jeg jo si at dette går overraskende lett. Jeg sliter når jeg skal ordne barneTV-godt til ungene, og fordeler seigmenn og sjokolade i skåler til jentene, men ellers går det veldig bra. (og jeg har jo "holdt meg" i BarneTV-godt-fordelinga også, men kjenner at det er litt tøft...) Dessuten kan jeg spise ganske mye popcorn for Fri-merkene, så da er det heeeeelt i orden, hehe. Må jo ha noe "kos" når det er helg. (og popcorn er veldig godt!)

2 kommentarer:

  1. Nå raser du ned i vekt, HanneLine!Jeg har også gått ned, men jeg forstår ikke vekta mi, trorjeg må kjøpe en ny en. Den går opp og ned hele tiden sånn pluss minus en halvkilo.

    SvarSlett
  2. Prøvd å bytte batterier?
    Og så vet du vel at vekta ikke skal stå på badet? Om man veier seg hver dag, vil vekta svinge opp og ned. Det er naturlig, da vi f.eks vil veie mer hvis vi har spist salt mat dagen i forveien. (holder på væska i kroppen) Mye kaffe kan virke vanndrivende...

    SvarSlett