mandag 18. januar 2010

Woo-hoooo! Her går det unna!!

Har fått en PANG-start på "stappe-i-seg-mat-hele-dagen"-kuren, også kjent som Roede-metode. *ler*
Spiser mer mat nå enn jeg tror jeg noensinne har gjort, men spiser RETT, og regelmessig. Sliter enda med å spise nok i løpet av et døgn, men jeg jobber med saken. Går i alle fall ikke sulten.
Og utrolig nok, har jeg ikke savna sjokkis og snop. (og for meg som er sjokoman de luxe, så er jo dette intet mindre enn et mirakel). Mye skyldes nok også at motivasjonen er på topp, og viljestyrken sålangt er sterk. Men det at jeg spiser reglemessig (ca hver 3-4 time) har også sitt å si.

Og så var det resultatet etter første uke da:
NED 2,2 kilo!! *stolt*

Er nok en del væske i denne vekta. Er nok ikke 2,2 kilo fett som er borte. Og jeg forventer ikke dette tempoet framover. Jeg er storfornøyd om jeg går ned mellom 0,5 og 1 kilo i uka. Men dette ble i alle fall en super start! Motivasjonen er om mulig ENDA større nå!

4 kommentarer:

 1. HanneLine så utrolig FLOTT!! Gratulerer! kjempemessig!

  SvarSlett
 2. Hello!
  Ble anbefalt av Lise å ta en titt innom. Jeg gikk ned 25 kg i fjor, og har et par innlegg i forbindelse med den metoden liggende på bloggen min (http://atesmarianne.blogspot.com) under etiketten "mat og helse". Fant ut at det var lettere å legge den ut på nettet enn å holde på å sende den rundt omkring til trengende...
  Det virker som du er godt i gang med en metode som fungerer flott for deg, og da må du fortsette i det sporet. Min lavkarbogreie er ev. noe man kan ha i bakhodet til en annen gang, eller dele med de som ikke har funnet noe som funker ennå.
  Gratulerer med god start, og lykke til videre!

  SvarSlett