fredag 5. februar 2010

Du vet når..

Du vet når du kjenner når du har lagt på deg at du får den ekstra "valken" i ryggen eller i siden som du merker er kommet sånn "plutseli" .

Nå har jeg fått en sånn omvendt valk. Alså en mindre sånn klemm når jeg synker sammen hehe.. Og når du har hatt stramme støvletter hele tiden og plutseligl når du tar de på så er de lit mere romslige..

Ja det er der jeg er nå, og GLEDER meg til at jeg får på meg den buksa jeg har kjøpt som mål. Det synet av meg da jeg skulle dra den oppover og den bare stoppa på lårene, var ubetalelig.. og jeg skulle jo tatt et bilde av meg selv da, men det holder med å beskrive  det. Og gleder meg til å beskrive følelsen av den dagen jeg trekker på meg den buksa, og knepper den igjen.

Men det er maaange kilo igjen men jeg kjenner at slankekuren min gjør underverker.

2 kommentarer:

 1. Er det ikke deilig? Det unner jeg alle å oppleve, som noen gang har følt seg litt i breieste laget. Glemmer ikke selv første gangen jeg oppdaget at magen ikke stakk lenger fram enn puppene... det var deilig det!
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Så herlig!
  Jeg måtte stramme inn alpinbuksa mi i sidene i dag jeg! *stolt* Og det var ingen problem å bøye seg ned for å snøre skoene. Slapp å holde pusten mens jeg gjorde det, hehe.
  Kan godt bruke buksa sånn ei stund til, men fortsetter dette, må jeg fram med bukseselene igjen... :-) (de kneppa jeg av da de ble stramme og ekle å ha på...)

  Stå på Ingunn! Du er flink!!

  SvarSlett