fredag 26. februar 2010

Endelig

Har prøvd siden onsdag å legge inn et innlegg her, men noe gikk galt hele tiden. Men, alså, jeg gikk på vekta på onsdag og den viste at jeg hadde gått ned 1.7 kilo siden forrige onsdag!! Jeg trodde ikke det jeg så. Forrige veiing viste jo bare nedgang på 200 gram. Så det må ha vært en uheldig veiing da.

Jeg ble kjempeglad. Da viser det seg at Herbalife fremdeles gjør jobben sin, og jeg puster lettet ut. Var på nippet å kjøpe meg et GreteRoede kurs. Men ombestemte meg. Ville fortsette på Herbalife og bestilte opp nye shaker og barer og proteinpulver.

Er kjempeglad!!!

Jeg har nå siden jul gått ned 5 kilo, og plutselig blir dette MEGA bra!! Men tider har stått litt stille. Men de løsna, så jeg forstår at mange mislykkes med slankekuren, fordi dem gir opp når de ikke ser at det skjer store ting. Men PLUTSELLIG gjør det et hopp! Bare å ha is i magen.

Jeg har nå 10 kilo igjen. Så får bare jobbe videre.

4 kommentarer:

 1. Kjempebra vennen!

  Du må ikke vurdere en metode ut fra resultatet på ei uke... ting tar tid *Sukk* Men så gjør av og til vekta et kjempehopp! Så hvis du ser dette på litt avstand, så er det jo veldig bra!

  Så bra at du har funnet noe som funker for deg! :-)

  SvarSlett
 2. HanneLIne jeg vurderte ikke resultatet ut fra en veiing men flere, jeg syns det gikk veldig sent nedover i forhold til det du holdt på med. Og hadde nesten mista motet da jeg veide meg og hadde bare gått ned 200 gram, men da den siste uken der viste et hopp på 1.7 ned, så ble totalen siden jul faktisk ikke så verst alikevel :-)Og jeg FØLER at jeg har vært flink, jeg har trimma masse på ski, jeg har holdt meg strengt unna godteri og potegull og sånne ting.
  Så jeg er litt "stolt" av meg selv alikevel :-)

  SvarSlett
 3. Jorid hva må jeg gjøre? koselig at du stakk innom her forresten! jeg må oppdatere min veiedag i dag, men den var ikke bra. Men det er nok noe med vann i kroppen for jeg drakk 4 liter vann i går ettermiddag og kveld.

  SvarSlett