mandag 15. februar 2010

Femte uke på Roede-metode

...og nye 900 gram er borte... *Stolt*
Etter 5 uker viser vekta 6 kilo mindre. Buksene trenger belter, og jeg har ikke lengre "dobbelt-pupp" ut av BH'en...hehe.

Det aller verste er jo at jeg føler at dette har vært rimelig lett...
Det er nesten det flaueste av alt. For hvis det er så "lett" å gå ned i vekt, hvorfor har jeg da gått OPP? (og hvorfor er det så lett å havne i "gamle synder" igjen?)

Jeg må jo bare innrømme at jeg er en stor sjokoholiker! Eller ikke bare sjokoholiker; er altfor glad i ALT av snop og snacks. Både det søte og det salte... Har HELT kutta ut sjokkis i disse ukene. For jeg vet med meg selv at spiser jeg litt, så higer jeg etter mer... Så jeg prøver å "avvenne" kroppen først, før jeg skal prøve å lære meg til å kunne nøye meg med litt... Det salte klarer jeg lettere å styre. Der kan jeg kose meg med litt, popcorn f.eks, og så er det nok. Spiser jeg sjokolade en dag, har jeg lyst på TO dagen etterpå... Så mine "frimerker" har gått til litt popcorn, og litt yoghurt-is. Det er lov å kose seg med litt godis, men jeg må tenke nøye gjennom hva jeg bruker "fri-merkene" til... Foreløpig er sjokkis bannlyst. For meg er det lettere å kutte helt, enn å skulle kose meg med litt... DET er tortur.

Har bare 200 gram igjen til første delmål! Det SKAL jeg nå til neste mandag...

3 kommentarer:

 1. Du e så flink!!!
  Superstolt av deg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk vennen!
  Du er nå bra flink du også! Er enda imponert over det vekttapet du hadde på Grete Roede...

  Hvordan går det med deg nå? Holder du på med Roede nå?

  SvarSlett
 3. Gratulere med knallinnsats! Du e så flink!
  Lurt å fortsette med et kurs til, så kommer du heilt inn i alle rutinan.
  Lykke til videre :)

  SvarSlett