fredag 12. februar 2010

Liten oppdatering

Jeg vil først bare si at dette er ingen reklame for egen vinning. Jeg tjener ikke noe på å anbefale dette og fortelle om min erfaring her med Herbalife.

Begynte før jul på Herbalife shake, proteinpulver, og proteinbarer. Jeg spurte naboen min som driver med Herbalife, om jeg kunne få prøve det. Jeg hadde lyst til å begynne FØR jul, istedet for å vente. Det var lurt faktisk.
Jeg har fra Desember til nå gått ned 3 kilo. Ikke allverdens, men de første 1.5 gikk veldig sent da jeg ikke gikk så hardt inn for det selv om jeg bytta ut noen måltider med en shake med masse gode frosne bær, pluss proteinpulver med vaniljesmak.
3 kilo på 2 måneder ser jeg meg fornøyd med tatt i betraktning hvor lite jeg har fått trimma, og atjeg spiste nok litt ekstra mye godt i jula.

Etter å ha nå gått på Herbalife produkter, nokså nøyaktig nå i 3 måneder, så har jeg oppdaget at det de sier er ikke bare noe salgsjuks. Det funker faktisk som de sier, med den energien man får! Jeg har fibromyalgi og er mye dårlig i musker og ledd, og har myye smerter i ryggen og er mye stiv. De siste to ukene har jeg vært ute å gått på ski i lysløype så og si annenhver dag, og når jeg kommer hjem er jeg IKKE sliten, og har IKKE vondt i kroppen. Den slappheten og trettheten jeg harhatt i månedsvis er borte. Jeg har faktisk energi, og jeg orker faktisk mere. Det er ganske fantastisk. Jeg har fått nå en egen sånn distributør-konto så jeg handler alle produktene for 35 prosent, da blir det ikke så ille. Det jeg gjør er :

Frokost, en stor jordbærshake, med bjørnebær og skogsbær frossen blanding. Til lunch spiser jeg frukt og grønnsaker, og da er jeg fakisk ikke så sulten. Til middagstider så er det igjen en stor shake, jeg har oppi denne et pulver også som heter HI.MAIZE noe som er som melis men er faktisk et utrolig bra fiber som jeg har kjøpt på helsekost. Det er tre ganger så kraftig som kruskakli, og man kan bruke det i all slags bakst. Jeg blander det i shaken for å få i meg fiber, istedet for å kjøpe de fibertablettene. For jeg er ikke så glad i så mye tabletter å svelge.Som andre måltider så spiser jeg den måltidserstatteren de har i herbalife, og den er det viktig med å drikke rikelig. Den er omsluttet av sjokolade, og smaker nyydelig.. bruker lang tid på å spise den.Så har jeg som snacks på lørdager eller ellers når jeg har enten trimma, eller trenger noe ekstra, proteinbar med sitron smak, det er en sjokoladebar som har karamell sitron inni , eller så tar jeg den som har peanøtt/sjokolade. De barene er bare vidunderlige gode.I tillegg til det drikker jeg den grønne teen til Herbalife, med en teskje med Aloevera ekstrakt. Den aloeveraen den renser tarmene, og den teen, øker forbrenningen og virker rensende på kroppen. Jeg blander den gjerne i en stor flaske og drikker den kald. Man skal jo drikke 2-3 liter vann til dagen og denne kan man regne som vann.

Nå skal jeg på vekta igjen til onsdag, og da er det spennende å se hvor mye jeg har gått ned da, for på grunn av allle de gode vitaminene jeg har fått i meg, så klarer jeg nå mye mere enn før og orker å ut å trimme, uten å bli ødelagt etterpå. Jeg får faktisk mere energi av å trimme nå, det gjorde jeg ikke førjeg begynte på Herbalife. Rare greier.. men gøy er det lell!Jeg kan bare anbefale det videre jeg, som den skeptikeren jeg er til alt som er av pulverkurer og slike slankeprodukter Men, dette funker faktisk.

Tror at greia er litt med Herbalife at det er ikke bare slankere de retter seg mot men livsstilsendring for folk som har spist feil i alle år. Ved å bytte ut noen brødmåltider med en næringsrik shake, og bytte ut melkesjokoladen med en proteinbar, som faktisk smaker bare kjempegodt, og som tilfredstiller behovet for noe søtt, så får man automatisk en mye sunnere livsstil bare med det, og samtidig får i seg alle de næringsstoffene man behøver.

2 kommentarer:

  1. Så bra at du har funnet noe som funker for deg! (og de protein-barene så jo himmelsk gode ut da... *sikle* )

    Syns det er helt utrolig å høre at du har kommet deg ut på ski. Vet jo hvordan kroppen din pleier å krangle. Og å få kommet seg ut og rørt seg litt er også med på å øke energien i kroppen. Syns dette var masse gode nyheter! Du kommer til å nå målene dine, Ingunn! Stå på!!
    *krysser fingrene for onsdagen*

    SvarSlett
  2. Bra lesing. Jeg er rimelig fersk med herbalife, men jeg føler meg allerede bedre og det vises på vekta! Håper det blir vellykket for meg også :)

    SvarSlett