mandag 1. februar 2010

Suser nedover! *gliser*

Nå er det jo bare noen dager siden forrige vektoppdatering. Men det kommer jo av at jeg var sein å oppdatere i forrige uke. Har mandag som fast veiedag. Og i dag sa vekta 1,3 kilo i minus!
Og det betyr at jeg veier 4,2 kilo mindre nå enn da 2010 starta. *stolt*


Jeg har kanskje spist litt for lite denne uka. (i alle fall i helga.) Har hatt nattevaktshelg, og det har gått mye i knekkebrød med pålegg og litt frukt. Syns jeg spiser og spiser og spiser hele tida. Men når jeg regner sammen kcal-innholdet for dagen, blir det for lite... Men jeg er fornøyd med at jeg stort sett klarer å spise ca hver 3-4 time.
Og så har jeg jo fått brukt medlemsskapet på Friskhuset litt også. Har både trent litt egentrening, og vært på spinningtime. *puh*
I dag er egentlig "trenedag", men det har vært en noe spesiell dag, så i dag utgår treninga. Får skjerpe inn, og ta det igjen en dag senere i uka.

Alt i alt er jeg fornøyd med uka mi :)

3 kommentarer:

 1. HanneLine,GRATULERER!!! WOOOOWWWW!!!! DU ER EN SUPERSLANKER!!!

  jeg skal gå med på å ha veiedag hver mandag jeg, for jeg kan bare si at dette går sent selv om jeg shaker og spiser frukt og sånn. Grethe Roede er tingen, flere av mine venner raser ned på den.
  Men jeg klarer å holde på med det jeg holder på med nå, og så skal jeg gå over på noe annet etterpå. Skal flytte vekta som står på badet.

  SvarSlett
 2. Så flinf du e,snuppa mi;)
  Stå på,her jobber jeg enda med litt av det som ufrivillig kom på i løpet av jula...:(
  Men satser på at jeg snart er der jeg var,og nå har jeg skrevet ny kontrakt på treningsstudioet her,så da blir det nok å hjelpe på skal du se;)

  SvarSlett
 3. Så bra!!!
  Det her går jo så det suse :o)
  Men du må være forberedt på at det går saktere etter hvert. De første uken e det bare all elendigheita som forsvinn :p
  Men du e kjempeflink! Det kreve selvdisiplin å holde sæ unna det usunne i kværdagen. Du kan jo unne dæ litt godt på lørdagan :o)
  Æ bli nu bare tjukkar og tjukkar, har lagt på mæ ca 3 kg så langt, og har ikke peiling på korsn det ende i juni :p Du skal se æ tyr tel ho Grete Roede etter hvert æ også :o)
  Lykke tel i uka som kommer, vænnen!

  SvarSlett