torsdag 8. april 2010

Påsken har satt sine spor...

Men ikke så mye som jeg frykta egentlig.
Har gått opp 600 gram i løpet av påskeuka, og med tanke på at jeg spiste godis flere dager, og mumsa bålpølser og ettermiddagsvaffler flere ganger, så er det ikke så ille. Hadde sett for meg styggere tall.

Men det var deilig med et lite "avbrekk", hvor det var lovlig med en del av "nei-maten".
Og det som var enda bedre, var å oppdage at det slett ikke var så voldsomt godt som jeg hadde huska... Var ganske fornøyd etter bare noen få biter, og kunne med letthet pakke bort resten. Men oppdaga at jeg lett kunne fortsette å spise bit etter bit så lenge skåla stod der, selv om jeg egentlig ikke hadde lyst på, og selv om magen sa stopp... (for ja, jeg ble faktisk småkvalm *knis* ) Merkelig altså! Best å bare få den skåla bort!!

Kjenner at søtsuget er større igjen etter påskeuka, men vet jo at det går over hvis jeg bare er standhaftig i begynnelsen.

Har ikke kommet i gang med skikkelig trening, men har vært MYE i skibakkene i påsken, noe som sikkert har hjulpet på at det ikke ble større vektoppgang enn det ble... Nå må jeg bare komme meg i gang med spinninga igjen! For nå smelter skibakene bort mens vi står og ser på!

Men jøss bevares, det er deilig med vår! Og snart kan jeg jo ta ut sykkelen!

2 kommentarer:

  1. Du er jammen god du. 600 gram er ikke noe! vel fortjent den kosen!

    SvarSlett
  2. Ingunn! Prøver å svare deg her:) jeg fikk opp to blogger på deg, men så ikke ut som det var så mye aktivitet på den andre. Angående tøfler: Jeg tar 200 kr for de. Hvis du ønsker å bestille så kan du bare sende meg en mail på ac.juliussen@gmai.com. Si ifra om ca størrelse, og om fargeønsker:)
    Ha en fortsatt fin heg!
    Ann-Cathrin:)

    SvarSlett